Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
MMD119
Proizvajalec:
Micro
104.90

Ni še ocenjeno Napišite mnenje

-NOVOST- SKIRO IZ RECIKLIRANIH ODPADNIH RIBIŠKIH MREŽ
-PRIMEREN ZA OTROKE OD 2-5 LET
-PO VIŠINI NASTAVLJIVO KRMILO
-PROTIZDRSNO STOJIŠČE
-KVALITETEN BARVNI NANOS

Ker pri podjetju micru verjamejo, da je pri izdelavi novih produktov nujna tudi okoljska odgovornost, so se povezali s partnerskim podjetjem, ki oceanske odpadke zbira in predeluje v tako imenovano »zeleno plastiko«. Ta material se uporablja za izdelavo trajnostnih Micro ECO deluxe skirojev.

Mini micro deluxe je novejša predelana verzija nadvse priljubljenega modela Mini micro. Nastavljivo krmilo omogoča, da skiro raste skupaj z otrokom in ga lahko uporablja skoraj 4 leta. Na stojišču je napis iz silikona, ki omogoča dober oprijem in varno vožnjo. Barvni nanos ščiti skiro pred rjavenjem, hkrati pa skiroju doprinese svež videz.

Skiro je zaradi treh koles in nizkega stojišča zelo stabilen. Zavija se z nagibom krmila levo ali desno, delno pa tudi z nagibom celotnega telesa, kar otroku ojača občutek za ravnotežje in koordinacijo. Vrhunska igrača za motorični razvoj vašega otroka.

Pred vami je trpežen produkt za dolga leta uporabe in dogodivščin. Skiroji MICRO imajo manjši ogljični odtis kot večina konkurenčnih, ki po eni sezoni pristanejo na odlagališču odpadkov. Ker se ni pozabilo na kakovostne rezervne dele, je skiro mogoče popravljati in prenašati med več otroki. Tako nikoli ne konča na odlagališču. MICRO ECO linija je le še korak naprej v prizadevanju za čistejše okolje. Trenutno sta skiroja Mini in Maxi na voljo v ekskluzivni barvi Ocean Green, saj je to naravna barva osnovne surovine. Zdaj lahko otrokom pomagamo pri raziskovanju planeta in ga hkrati tudi zaščitimo.

TEHNIČNI PODATKI:

Barva: zelena

Premer koles: 120/80 mm

Primerna starost: 2-5 let

Primerna višina otroka: 80-110 cm

Višina krmila 48-68 cm

Največja dovoljena teža: po standardu za otroške igrače: 20 kg, testirano do 35 kg 

Teža izdelka: 1,9 kg 

Garancija: 2 letiDeli

Napišite mnenje