Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
TR0001
Proizvajalec:
Micro
69.90 48.93

Prihranili ste 20.97€

5/5 (2 ocen) Napišite mnenje

Micro Trike predstavlja čudovito oblikovan tricikel s katerim boste brez težav prevažali otroka po trgovskem centru ali mestu. Lahkoten, prenosen in enostavno zložljiv Micro Trike za shrambo potrebuje minimalno prostora.

S čvrstim sedežem, udobnimi ročaji in nastavljivim krmilom bo vaš otrok kar se da udobno in zabavno preživljal čas na poti.

Kar Micro Trike loči od ostalih triciklov je njegov eleganten izgled in enostavno shranjevanje, kar predstavlja idealno rešitev za aktivne starše.


Opozorilo: Nositi je treba zaščitno opremo. Ni za uporabo v prometu. 20 kg  max.

Lastnosti:

-360 stopinj vrtljivo sprednje kolo

-teleskopski ročaj

-enostavno upravljanje

-naslon za noge

-izjemno lahek: 1,9 kg

-velikost koles: 11 cm

-maksimalna obremenitev: 20 kg

-primerna starost: 18+ mesecev


Ob nakupu izdelka boste prejeli navodila za uporabo v fizični obliki v slovenskem jeziku (prevod originalnih navodil).

Varnost: Izdelek je opremljen z oznako CE. Oznaka CE je glavni kazalec skladnosti izdelka in potrjuje, da izdelek izpolnjuje bistvene zahteve glede varnosti potrošnikov, zdravja, varovanja okolja, kot jih določa zakonodaja Evropske unije. 

Izdelek je skladen s standardom EN71. Je standard, ki pokriva varnost igrač – s tem certifikatom se pregleda, da igrača ne vsebuje škodljivih snovi in je varna za otroka.

Pregledan in testiran je bil s strani pristojnih inštitucij. Blago ne vsebuje nevarnih elementov in je skladno s standardom EN 71 (standard, ki pokriva varnost igrač – s tem certifikatom se pregleda, da igrača ne vsebuje škodljivih snovi in je varna za otroka).Navodila za uporabo

Deli

Napišite mnenje