Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
8719189161793
149.90

Ni še ocenjeno Napišite mnenje

Čudovit poganjalec Trybike v vintage izvedbi. S konceptom 2v1 bo poganjalec rastel skupaj z vašim otrokom. Od stabilnega poganjalca s tremi kolesi, do poganjalca na dveh kolesih. Prednosti poganjalca so možnost nastavitve višine sedeža in podaljšanja ali skrajšanja medosne razdalje ter 2 možnosti nastavitve višine sprednjega kolesa.


Primeren je za otroke od 15. mesecev do 6 let.


Lastnosti:

Nastavljiva višina sedeža: od 30 cm do 45 cm.

Višina krmila je 51 cm.

Teža: 6,3 kg kot tricikel in 5,2 kg kot poganjalec z dvema kolesoma.

Nosilnost: 35 kg

Material: jeklen okvir in vilice.

Kolesa: 12 col, široke napihljive gume, jeklena platišča.

Pri vsakem poganjalcu so priložene nalepke iz trpežnega vinila z UV zaščitno folijo, s katerimi lahko okrasite kolo po svojem okusu.

Ima edinstven majhen radij obračanja krmila.

Ima sponko za hitrejšo nastavitev višine sedeža.

Ima možnost prilagajanja diska zadnjega kolesa, da se zagotovi popolno pozicioniranje kolesa. Na ta način lahko dobite  nižji ali višji položaj sedenja ali povečate ali skrajšate medosno razdaljo. na ta način lahko popolnoma prilagodite Trybike glede na spretnosti vašega otroka.


2 možnosti za nastavitev višine prednjega kolesa.

Ima poličko za noge, ki omogoča, da se otroci še bolje naučijo loviti ravnotežje na kolesu. Ko je otrok sposoben ohraniti ravnotežje na kolesu brez, da bi imel noge ves čas na tleh je pripravljen za vožnjo kolesa s pedali.  

Je enostavno in trajnostno zasnovan.

Je enostaven za sestavljanje in prilagoditve:


1. Tricikel nudi majhnim otrokom veliko podpore, da začnejo osvajati prve korake in spretnost vožnje na dveh kolesih. Primeren je od 15 mesecev do cca. 2, 5 leta.

2. Z nekaj preprostimi koraki, lahko preprosto pretvorite  tricikel v poganjalec na dveh kolesih. To je naslednja stopnja pri učenju vožnje s kolesom, v tem času se bodo otroci naučili kako loviti ravnotežje. Poganjalec na dveh kolesih je primeren za otroke stare od 2 do 6 let. 

EN71 in CE oznaka

Deli

Napišite mnenje